Sport

Nikola Marić potpisao za HŠK Zrinjski, Jadran se oprostio od svog bivšeg igrača

Jadran se oprostio od već sada svog bivšeg igrača Nikole Marića. Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

Danas je najbolji igrač i strijelac SuperSport Druga NL, Nikola Marić stavio potpis na trogodišnji ugovor sa osmerostrukim prvakom BiH, mostarskim Zrinjskim! Iako nam je svima žao što Mara ide, ovo je još jedno veliko priznanje za naš klub, potpisao je ipak za europski klub u našim okvirima.

Nikoli slijede jake pripreme, a pravu podlogu je stekao u našem klubu, trebalo je proći dva puta Mišine pripreme koje su postale temelj njegovih dobrih igara i pogodaka.


Ovo je potvrda dobrog rada u našem klubu, te izuzetno dobrim odnosima koje gajimo sa Zrinjom, a posebno nekadašnjim igračem Jadrana, a već neko vrijeme prvim operativcem i tvorcem jakog i danas europskog kluba, Danka Šulente.

Pokazali smo da je NK Jadran Luka Ploče zdrava sredina i odskočna daska za igrače željne kvalitetnog rada i napredovanja, a ovo je put svim ostalim igračima da uz velika odricanja ipak nogomet učini svoje i nagradi te za dobar rad i trud.

Mara, hvala na svemu i sretno, napisali su na službenoj stranici NK Jadran Luka Ploče.

Foto: HŠK Zrinjski Mostar

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci