Sport

Nikola Čepo novi igrač Jadran LP

Pet nogometaša je napustilo svlačionicu plavih s ušća Neretve u ovom prijelaznom roku, dolaskom Nikole Čepe među jadranaše sada je taj broj izjednačen.

Nakon Patrika Bošnjaka, Ivana Abramovića, Nikole Čupića i Maleka Amdounija, mladi 20-godišnji veznjak peto je, svi vjeruju, pojačanje jesenskim prvacima SuperSport 2 NL.

Jako važno je da Nikola pripada kvoti do 21 godine, prilagodba u novoj sredini tekla je bez problema. Naime, tu ga je dočekao nekoliko godina stariji prvi rođak Ivano, član udarne postave jadranaša.


Spomenimo da je Nikola već bio na Jadranovu, u mlađim uzrastima jedno vrijeme je trenirao pod kontrolom Darka Cvijanovića, sada pomoćnika glavnog trenera Miše Krstičevića. Uzeo je majicu s brojem 14, koju je nosio Ivan Paponja, neizostavna radilica jadranaša u jesnskoj polusezoni, a koji karijeru nastavlja na Islandu.

Nikola je kao i Ivano član dobro poznate nogometne obitelji iz Orebića, njihovi očevi Željko i Matko legende su peljeških kapetana, za početak u Pločama očekuju njihov značajan doprinos u gradnji igre plavih.

Tekst i foto: Jurica Vukojević/Radio Ploče

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci