Sport

Nikad jača konkurencija na Jadranskim igrama!

jadranske igre u zatonu ba jadranskeigre.com

Ovogodišnje Jadranske igre stigle su u dubrovačku regiju gdje će se kratko zadržati sa službenim natjecanjem šeste sezone. Jedna od stanica je i mjesto Zaton Veliki gdje će se igre održati u subotu 1. kolovoza s početkom u 19:30 sati u organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika i agencije Adria events.
Nikada jača konkurencija ekipa nego ove godine u Zatonu – to je ukratko ono što nas očekuje u subotu. Jadranske igre u Zatonu održavaju se već nekoliko ljeta zaredom, a natjecanje iz godine u godinu biva sve napetije i zanimljivije. Za ovu godinu možemo slobodno reći da nas očekuje najzanimljivije do sada, a svoj dolazak u Zaton najavile su ekipe iz Mokošice, Trstenog, Dubrovnika, Ploča i Orašca.
Izuteno nam je drago što ove godine ponovo dolazimo na Jadranske igre u Zaton. U Zatonu smo se natjecali prije par godina, za mjesto i igre nas vežu jako lijepe uspomene. Ovo nam je prvi puta ove sezone da se natječemo pa nije niti čudno da cijela ekipa s nestrpljenjem iščekuje subotu! Vjerujemo da dobre zabave i još boljeg natjecanja neće nedostajati! – poručio je Kristijan Nikolac, kapetan ekipe Plina istočna iz Ploča, ususret igrama u Zatonu.
Plina istočna upravo je preko Jadranskih igara u Zatonu prije nekoliko godine prošla u veliko hrvatsko finale, a isto je to uspjelo ekipi Velika riva Doli prošle godine, koji su osvojivši prvo mjesto u Zatonu osigurali svoj nastup u hrvatskom finalu Jadranskih igara.
Itekako drag Zaton našim ekipama u subotu će biti centar njihovog svijeta. Uvjereni smo da veselja, dobre zabave i još boljeg natjecanja nikako neće nedostajati, stoga ovim putem organizatori pozivaju sve ljude dobre volje da nam se pridruže na rivi u Zatonu Velikom i budu dio još jedne spektakularne večeri u Zatonu Velikom!

Vidimo se na Jadranskim!

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci