Sport

NES(P)RETNI PORAZ: Gusar praznih ruku iz Smokvice

Kominski žuti pognutih glava napustili su igralište u Smokvici. Nes(p)retno su izgubili od domaćeg Jadrana, kojima je ovo druga pobjeda, a Gusar ostaje na učinku od tri boda.

Domaćini su rano poveli, već u 2.minuti prednost im je donio Nedo Mušić. Bolju igru i stalne napade žuti su okrunili izjednačenjem u 42. minuti iz opravdano dosuđenog jedanaesterca, strijelac kapetan Nedo Vlahović.

Pobjednika je u nastavku odlučio Dino Pecotić pogotkom u 73.minuti.


Gusar je na ovo gostovanje otputovao sa samo 13 igrača, dvije zamjene, i možda je baš ta kratka rotacija na kraju odlučila pobjednika. Na žalost debi Stjepana Vlahovića Ćombe u ulozi trenera nije označena barem jednim bodom.

– Bez obzira na rano primljeni gol, prvo poluvrijeme bili smo puno bolji, stvarali prilike i poluprilike. Drugo poluvrijeme fizički smo pali u sredini terena, a na klupi nismo imali rješenja. Domaćin se bazirao na obranu i duge lopte, ali bez obzira na sve zasluženo su pobijedili – rekao je Ćombo odmah po završetku susreta.

U sljedećem kolu Gusar dočekuje na Pržini momčad Žrnova.

REZULTATI 4.KOLA 1 ŽNL DN: Maestral – Sokol 2:1, Jadran Smokvica – Gusar 2:1, Župa dubrovačka – Croatia 1:0, Konavljanin – Hajduk 1932 3:0, Slaven – Metković 2:1, Žrnovo – Orebić 0:1 (prekid). (jv)

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci