Sport

Neretvanski studenti pod imenom “Luka Ploče dd” nastupaju na MNL FFER-a i ide im odlično!

Od 25. listopada 2008. Malonogometna liga Fakulteta elektrotehnike i računarstva MNL FFER nastavlja tradiciju malog nogometa na FER-u.

Malonogometna liga Fakulteta elektrotehnike i računarstva; 2008. postaje MNL FFER, pod patronatom FutsalFER-a i HAŠU SUBOS, športske udruge FER-a.

Više nego uspješno u ligi nastupa i ekipa Luka Ploče d.d. čije boje brane redom pločanski i neretvanski studenti u Zagrebu. Luka Ploče je ponosni sponzor, a pločanski studenti su se odužili na način da iz devet odigranih utakmica imaju svih 9 pobjeda!


“Sad apsolutno nitko ne može reći da je slučajno. Luka Ploče d.d. suvereno je osvojila Skupinu A i jedina je do sada s maksimalnim brojem bodova! U subotu je ostvarena deveta pobjeda u nizu za Luka Ploče d.d. čime su završili skupinu s maksimalnih 27 bodova! Za kraj, žrtva je bila Koios, koji je u nepotpunom sastavu bio lak zalogaj za Ivan Sršen i društvo.

A u Ligi za Prvaka nas očekuju iznimno, iznimno zanimljive utakmice, jer podsjetimo, prve četiri momčadi izbjegavaju osminu finala. ” – prenosi MNL FFER.

A odigrana je i prva utakmica Lige prvaka gdje su naši momci igrali nerješeno sa ekipom Minus5. “Svojevrsno doigravanje prije doigravanje, naša Liga za Prvaka, uzela je prve bodove Luka Ploče d.d., odnosno minus5 u utakmici koja je završila s nepopularnih 0:0.” – pišu na stranici natjecanja.

„Ime Ploča i vaše firme širimo Zagrebom i svima smo strah i trepet“ – napisali su momci u poruci na službenim stranicama Luke Ploče.

Luka Ploče dd