Sport

Neretvanski derbi završio bez pobjednika

Jadran LP

Utakmica je opravdala neretvanski derbi, lijepo vrijeme na tribine je privuklo rekordan broj gledatelja, a sam početak utakmice najavio je da će za bodove biti žustro. Prvu prigodu već u 9. minuti imao je domaći igrač P.Raguž kada je iskosa pucao pored vrata, da bi već u sljedećoj ozbiljnijoj prilici Jelčić domaćine doveo u vodsvo. Euforija na tribinama se nije ni smirila a gosti su preko raspoloženog Jerkovića poravnali rezultat na 1:1 sa kojim se otišlo na odmor. Početkom drugog poluvremena domaćin već u 47.minuti preko Lešića dolazi u vodstvo da bi konačan rezultat neretvanskog debija postavio drugim svojim pogodkom Jerković u 75. minuti. Tijekom utakmice i jedna i druga momčad su imale nekoliko poluprilika, ostat će zabilježeno da je u 69. minuti u kaznenom prostoru gostiju sa leđa oboren Lešić no sudac je dao znak da se igra nastavi, a gosti će ž aliti za tri boda kada je u sudačkoj nadoknadi 90+2 vratar domaćih sa svega tri metra obranio udarac. Crna mrlja na neretvanski derbi je opravdano isključenje Pijevića kod Jadran LP i Jerković kod Neretve.

Ploče, Igralište Jadranovo.
Gledatelja: 700, Sudac: Damir Silić 5,5(Dicmo), Pomoćnici: Grčić(Dicmo) i Vidović(Split), Četvrti sudac:Kuran(Metković), Delegat: Milivoj Dujela(Zadar).

Strijelci: 1:0 – Jelčić(14), 1:1 – Jerković(21), 2:1 Lešić(47), 2:2 Jerković(75)


JADRAN LP: Čagalj 7, Barbir 6,5, Vejić 6,5, Krstičević 6,5, P.Raguž 6 – Maleta(80), Lešić 6,5, Primorac 6,5, Mustapić 6 – E.Raguž(59) 6, Jelčić 6,5 – Vukušić(88), Nikolac 6,5, Pijević 6. Trener: Antonio Vučković 6.

NERETVA: Hodžić 6,5, Jelavić 6, Kaleb 6, Kuran 5,5 – Crnčević(76), Glavan 6, Ereš 5,5 – Vrnoga(55) 6, Čelić 6, Jerković 6,5, Brečić 6, Sršen 5,5 – Tomas(78), Batinović 6. Trener: Darko Zeljić 6.

Crveni Kartoni: Pijević(61), Jerković(85)

Igrač utakmice: Marko Čagalj

Pripremio: Sana

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci