Sport

NEOPTEREĆENO KOD BRONČANIH LOKOSICA: Dalmatinke u Zagrebu

Prvi nastup u ovoj godini rukometašice pločanske Dalmatinke imat će u subotu kada gostuju kod zagrebačke Lokomotive. Susret je to 10.kola prvoligaške konkurencije, a sastav trenera Nenada Šoštarića apsolutni je favorit.

Dalmatinke se žele predstaviti u što boljem izdanju, ujedno moći će vidjeti što i koliko su uspješno odradile u pripremama pred nastavak natjecanja. Naravno, bit će to prigoda da Pločanke čestitaju izborniku Šoštariću i brojnim lokosicama, njih čak osam, na velikom uspjehu reprezentacije i brončanoj medalji s posljednjeg Europskog prvenstva. Izvjesni ishod ovog nadmetanja donosi rukometašicama s ušća Neretve mogućnost igranja bez opterećenja, te uigravanje za mnogo važnije susrete koji slijede.

Jednostavno, vrijeme korone nije dopuštalo odigravanje prijateljskih pripremnih susreta pa će natjecateljski ritam i uigravanje, uz nadu da više neće biti odgoda, Dalmatinka hvatati iz kola u kolu.


Cilj sastava trenera Ivana Jerkovića je, po mogućnosti, što prije ući u mirne vode i osigurati trenutni status, ostanak u ligi. Susret Lokomotiva – Dalmatinka igra se 23.siječnja (subota) s početkom u 18 sati u dvorani 2 Doma sportova Zagreb.

RASPORED 10.KOLA 1 HRL (Ž): Bjelovar – Umag, Sesvete – Split 2010, Lokomotiva – Dalmatinka, Murvica – Osijek, Zrinski – Sinj, Dugo Selo 55 – 1234 Virovitica, a odgođen je susret Podravka Vegeta – Koka. (jv)

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci