Sport

NEOČEKIVANI PORAZ PLOČANA: Boćari bez bodova protiv Mokošice

Boćari Ploča izgubili su susret 6.kola 2 HBL Dubrovnik – Neretva od momčadi Mokošica rezultatom 11:13.

Neočekivano, Mokošica do ovog susreta bila je bez bodova, sada ima tri, a Pločani su ostali na sedam. Šteta, jer pobjedom bi plavi mirnije čekali nastavak natjecanja. Ovako prije zimske stanke čeka ih još gostovanje kod Postranja u sklopu 7.kola.

Razlog poraza djelomično se može opravdati igranjem u metkovskoj dvorani, zbog kiše. Tu Pločani nisu imali, kao i svaki domaćin, prednost domaćeg terena. Ipak, svatko zna i umije najbolje na svom zogu.


S druge strane odigrali su kao momčad ispod očekivanja i pružili znatno manje od onog što mogu. Posebno su uprskali zadnje igre, izgubili dvije već dobivene, a gosti iz Mokošice samo su uzeli ponuđeno, te upisali prvu ovosezonsku pobjedu. Šteta! (jv)

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci