Sport

Nemile scene u Međugorju: Prekinuta utakmica između Jadrana i Olimpika zbog tuče!

Olimpik – Jadran LP 0:0 (prekid u 25.min)

Jadran Luka Ploče danas je gostovao u Međugorju gdje se trebala odigrati pripremna prijateljska utakmica sa jesenskim prvakom Prve lige Federacije BiH, Olimpikom iz Sarajeva.

Nažalost utakmica je prekinuta u 25.min kod rezultata 0:0 zbog međusobne tučnjave. Od prve minute igrači Olimpika su bili naelektrizirani, kao da se igra utakmica ljutih rivala, a ne prijateljska, pripremna.


Možda im je Jadran poremetio planove, možda su mislili da će lako protiv trećeligaša s hrvatskog juga, jer svaku su odluku suca protestirali, udarali se bez lopte.

Sve je kulminiralo kada je jedan njihov igrač bez lopte udario našeg laktom u glavu na što si igrači Jadrana odgovorili. Zaiskrilo je na terenu, poletjelo je par udaraca. Kad se sve smirilo neugodno je iznenadila reakcija Olimpikove klupe jer dok su naši treneri i članovi uprave smirivali situaciju, klupa Olimpika predvođena trenerom Vojvodićem je pokušavala nastaviti fizički obračun.

Na kraju je srećom sve završilo bez posljedica, ali žaloste ovakve scene u nogometu. Reakcija igrača se donekle može razumjeti, no kad službene osobe i oni koji trebaju odgajati te momke u sportskom duhu, rade te stvari, onda nam nogomet ne ide u dobrom smjeru.

“Naš klub se ispričava gosp.Niki Dodigu i Sport Centru Međugorje što smo bili dio nemilih scena, uvijek smo imali tamo pozitivna i lijepa iskustva” – poručili su iz uprave našeg kluba.