Sport

Nedjeljko Kešina u Jadranu Luka Ploče

U redovima Jadrana Luka Ploče na treninzima primjećeno je novo lice, Nedjeljko Kešina dvadesetogodišnjak iz Metkovića koji je posljednju sezonu odigrao u Gusaru (Komin) članu 1. županijske nogometne lige Dubrovačko-neretvanske županije. Sa 13 postignutih pogodaka u dresu Gusara bio je prvi strijelac kluba što nije promaklo Pločanima da ga dovedu u svoje redove. Iako je imao ponudu HAŠK-a (Zagreb) odlučio se za plave sa ušća Neretve.

S 9 godina počeo sam svoj nogometni put u ONK Metkoviću, zatim prošao sve selekcije u GOŠK (Gabela BiH), da bi me sporedna stvar na svijetu odvela u Zagreb gdje sam kratko igrao u juniorima i seniorima HAŠK-a, te jednu polusezonu za juniore Hrvatskog Dragovoljca, rekao je onako tiho i povučeno, visok i nezadrživi Nedjeljko Kešina, te dodao da muje izlet u metropolu bio nadogradnja na nogometno znanje i iskustvo.

U Jadranu LP dobro je primljen od suigrača, uklopio se u momčad i želi se nametnuti treneru u konkurenciji za prvih jedanaest, igra na mjestu napadača a po potrebi zna uskočiti i na krilne pozicije. Dolaskom Kešine u Jadranu ne kriju zadovoljstvo, jer nakon nekoliko sušnih godina dobili su pravog napadača koji će znati ugroziti protivničke vratare.


Ima dobru trku, zna se naći u pravom trenutku na pravom mjestu. Još malo treba poraditi na tehničko-taktičkoj spremi, ako u tome uspije do početka prvenstva bit će nam veliko pojačanje, kratko je komentirao Ante Marinović – strateg Pločana.

Pripremio i slikao: Sana