Sport

NATJECANJE U MMA: Duje i Matej vratili se sa brončanim medaljama

U organizaciji Croatian Combat Academy u Zagrebu je održan amaterski MMA turnir gdje su sudjelovali borci iz Slovenije, BiH, Srbije i Hrvatske a sami plasman bio je ujedno i ulaznica za turnir FFC Futures koji će se odžati 1.ožujka u Opatiji.

Na ovom prestižnom natjecanju sudjelovali su borci u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji iz kluba slobodnih borbi Predator iz Ploča. U kadetskom uzrastu u kategoriji do 70kg natjecalo se 8 boraca, Matej Šendo imao je 3 borbe i u polufinalu je izgubio od Domagoja Miškovića (Croatian Cobat Academi) te osvojio odlično treće mjesto i brončanu medalju, dok je u kategoriji juniora do 75kg sudjelovalo 16 boraca, a Duje Penić ujedno i najmlađi junior natjecanja imao je 4 borbe i u polufinalu je izgubio od Miha Vinter (MMA Ljubljana) te zadovoljio se trećim mjestom i brončanom medaljom.

Čestitke našim momcima!


Pripremio: Sana

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci