Sport

Nastojati potvrditi bodove iz Dugog Sela

Nije bilo velike euforije među rukometašicama Dalmatinke nakon pobjede na otvaranju nove sezone kod Dugog Sela. Kratko su proslavile slatke gostujuće bodove i okrenule se novoj zadaći. Domaću premijeru imat će u nedjelju kada na ušće Neretve stiže Zrinski.

Dalmatinke su vježbale svakodnevno, marljivo i predano, pa će gošće iz Čakovca dočekati u dobrom tonusu. I raspoloženju, jer u sastav se vraća Renata Vladimir. Što se tiče Ive Žderić, Josipe Oršulić i Antee Jerković status quo, do daljnjega će izbivati zbog ozljeda.

-Zrinski je kvalitetna ekipa, vrijedna respekta, jači su za Gabrijelu Gudelj, u svakom slučaju čeka nas zahtjevno nadmetanje. Moramo biti na maksimumu u oba smjera ukoliko želimo potvrditi bodove iz Dugog Sela. Raspoloženje u svlačionici je odlično, djevojke su odlučne i spremne za pravu borbu, vjerujem da možemo do druge pobjede. Treću sezonu sam u Pločama i ama baš svi susreti protiv Zrinskog su bili zanimljivi i uzbudljivi. U zadnje vrijeme mi smo pobjeđivale u Čakovcu, one u Pločama. Koncentracija je jedan od preduvjeta za dobar konačni rezultat. Tko dođe pratiti susret neće požaliti – najavljuje mlađa sestra Zelić, Gabrijela.


Mjesto radnje Dom sportova Ploče, vrijeme radnje 19 sati, nedjelja.

Tekst i foto: Jurica Vukojević/Radio Ploče

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci