Sport

Napustio nas je Teo Marinović

Košarkaški klub Ploče objavio je informaciju o smrti njihovog igrača, mentora i trenera – Tea Marinovića. “Tužna vijest pogodila je jutros košarkašku obitelj. U četvrtak navečer napustio nas je Teo Marinović. Teo je prije svega bio veliki čovjek, a potom igrač i mentor u Školi košarke Ploče.


Nakon hrabre borbe s teškom bolešću, koja ga je postupno udaljavala od njegove strastvene predanosti klubu, Teo je preminuo u svojoj 60. godini.

Pamtit ćemo ga kao iznimnog igrača i voljenog trenera koji je ostavio neizbrisiv trag u mnogim generacijama, ali prije svega kao čovjeka sa posebnim darom za rad s djecom.

Sprovod će se održati u nedjelju, 21. siječnja, u 15:30 sati na mjesnom groblju u Baćini. Izraze sućuti obitelj će primati od 14:30 sati.

Treneru, počivao u miru Božjem. Ovim putem izražavamo iskrenu sućut njegovoj obitelji.”

Ploče Online također izražava sućut obitelji i prijateljima.

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci