Sport

Nakon niza uspjeha na zelenim travnjacima, Jadranaši položili ispit i u glazbenom studiju

Ove sezone nogometaši pločanskoga Jadran LP postižu uspjehe na zelenim travnjacima i najozbiljniji su kandidat za viši rang natjecanja.


No, nakon treninga u utorak, predvođeni stratezima Mišom Krstičevićem i Darkom Cvijanovićem, te drugim članovima stručnog stožera, Jadranaši su se uputili u Opuzen i okušali u do sada nepoznatoj ulozi. U glazbenom studiju sudjelovali su u „rađanju“ nove klupske pjesme koju će i šira javnost uskoro čuti.

Autor pjesme, koja je pri samom kraju, je poznati Denis Batinović Pekma, no radi boljeg zvučnog efekta, a i same izvedbe u studiju u Opuzenu organizirano je pjevanje refrena zajedno sa igračima i simpatizerima.

Atmosfera je bila takva da su se igračima u pjevanju pridružili i legendarni novinar i voditelj Jurica Vukojević, te najvjerniji navijač Stanko Sršen

Tekst i fotografije: Ante Šunjić/Slobodnadalmacija.hr

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci