Sport

NAJLAKŠE GOSTOVANJE: Dalmatinke putuju u Koprivnicu kod Podravke Vegete

Iako ih čeka daleki put rukometašicama Dalmatinke je gostovanje kod Podravka Vegete najlakše.

Aktualne i buduće prvakinje apsolutni su favorit, manje više sve suparnice priželjkuju poraz izražen sa što manjom razlikom. Naravno, to se odnosi i na Pločanke, koje su u nizu od tri velike pobjede. Bodovi iz ovih susreta donijeli su im mir za završne nastupe u ovoj sezoni.

U autobusu za Koprivnicu neće biti Renate Vladimir, Ene Tolj i Anđele Marinović. Cilj je pružiti što kvalitetniji otpor domaćem sastavu u opuštenom ozračju.


– Iza nas su tri psihološki teška susreta pa će djevojkama ovo nadmetanje dobro doći iz više razloga. Kako je pobjednik izvjestan očekujem da djevojke pruže maksimum, isprobat ćemo neke sitnice za preostale susrete, a nadam se da se neće nitko ozlijediti – kratka je najava trenera Ivana Jerkovića.

Utakmica Podravka Vegeta – Dalmatinka igra se u subotu s početkom u 18 sati.

RASPORED 14.KOLA 1 HRL (Ž): Lokomotiva – Osijek, Sesvete – Umag, Bjelovar – Sinj, Dugo Selo 55 – Koka, Murvica – Split 2010, Zrinski – 1234 Virovitica, Podravka Vegeta – Dalmatinka. (jv)

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci