Sport

Najava: Neretva Kite Open Championship 2018

Regata Neretva Kite Open u organizaciji kluba jedrenja na dasci Kitesurf Split i Kiteboarding Komin održava se već 5 godina za redom na ušću Neretve, u disciplinama freestyle, twin tip race i formula race. Regata je za Prvenstvo Hrvatske koja se ujedno boduje i za Svjetski kup.

Svake godine nam dolazi sve veći broj inozemnih natjecatelja zbog idealnih uvjeta i odlične atmosfere. Ušće Neretve je jedno od 5 najboljih spotova za sve vrste jedrenja. Natjecanje se održava od 14.06. do 18.06.2017., a Kitesurf Split ujedno slavi i deset godina postojanja.

Pozivamo sve da nam se pridruže i uživaju u atraktivnom festivalu vjetra. Svi zainteresirani se mogu okušati u kroćenju zmaja – i odrasli i djeca.


Kako je to lani izgledalo možete pogledati na video i fotografijama ispod teksta:

 

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci