Sport

Najava: MNK Porto Tolero – MNK Crnica; subota u 20:30

Derbi kola na rasporedu je u subotu u Pločama gdje Porto Tolero dočekuje vodeću i neporaženu Crnicu. Jedina je ovo utakmica na rasporedu u subotu, no zasigurno je riječ o susretu koji budi najveći interes. Ustanik već dugo čeka na kiks Crnice kojim bi se doveo u situaciju da u poslijednjem kolu na Baldekinu može pobjedom do naslova prvaka. Dojma smo da je ovo najzahtjevniji ispit za Crnicu do poslijednjeg kola, a uz to su Šibenčani prošlog tjedna ostali bez trenera Jelovčića. Crnica je na Baldekinu slavila protiv Porto Tolera rezultatom 6:2, no u Pločama ih zasigurno očekuje znatno teži zadatak. Pločani u ovaj susret ulaze oslabljeni neigranjem Rebca, Peara, Kozarića, Džeke i Rašića, dok su gosti odradili sve suspenzije i očekuje se da dođu u najjačem sastavu.

Utakmica počinje u 20:30 sati.

Tekst i foto: www.mnkportotolero.hr


Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci