Sport

NA MOČVARU STIŽU SUSJEDI IZ UMČANA: Pločanski boćari razmišljaju samo o pobjedi

Pred boćarima Ploča je susjedski derbi u sklopu 12.kola 3 HBL – jug. Na Močvaru stiže im u goste momčad Umčana, ujedno i bodovni susjedi na tablici.

Možemo ovaj dvoboj predstaviti i kao derbi donjeg doma, Ploče imaju 9 bodova, Umčani jedan više, 10.

Susret se igra u subotu s početkom u 16 sati. U prvom dijelu prvenstva Umčani su slavili na svom „zogu”, Vinko Šetka i njegovi plavi s Močvare namjeravaju im uzvratiti istom mjerom.


Pločani su optimisti, ne žele razmišljati o ničemu drugom osim o pobjedi. Naravno, to moraju potvrditi pristupom, prije svega koncentriranom i odlučnom igrom.

Dva susreta ovoga kola igraju se u subotu, druga dva u nedjelju, odmaraju boćari Sokola.

RASPORED 12.KOLA 3 HBL-JUG (subota i nedjelja, 8. i 9.svibnja): Ploče – Umčani, Rijeka – Prud (subota), Slivno – Torcida Osojnik, HVIDRA Gromača – Omladinac (nedjelja), Sokol slobodan.

REDOSLIJED: Torcida Osojnik 25, Omladinac 17, Sokol 15, Rijeka 14, HVIDRA Gromača 12, Prud 11, Umčani 10, Ploče i Slivno po 9. (jv)

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci