Sport

Na jakom međunarodnom malonogometnom turniru Pločani treći

U Biogradu na moru održan je Međunarodni malonogometni pozivni turnir veterana +40 na kojem su pravo nastupa imali igrači sa navršenih četrdeset godina i više sa jednim ne mlađim od 35 godina.

Igralo se u dvije skupine a reprezentacija lige Ploča je bila u drugoj skupini sa Novigradom (Istra), Varaždinom i Markovci(Slovenija). Još su u prvoj skupini bili Bihać(BiH9, Brač, Pomorska škola Zadar i Pomorci(Biograd). Na kraju natjecanja Pločani su osvojili 3.mjesto, a igrač Jozo Mijoč je proglašen najboljim strijelcem turnira sa 12 postignutih pogodaka.

Rezultati: Ploče – Novigrad 9:0, Ploče – Varaždin 1:6, Markovci – Ploče 0:13,


utakmica za 3.mjesto Ploče – Pomorska škola Zadar 5:0.

Pobjednik turnira je Brač, dok je drugi Varaždin.

Za Ploče su pogotke postigli Jozo Mijoč 12, Damir Barbir i Nino Markić po 3, Denis Giljević 2, te po 1 pogodak postigli su Milan Medak, Mario Galov i Orlando Glamuzina.

PLOČE: Vedran Milan, Ivica Raič, Damir Barbir, Jozo Mijoč, Denis Giljević, Milan Medak, Mario Galov, Nino Markić, Orlando Glamuzina, voditelj – Vedran Šetka, predstavnik ekipe – Stjepan Marić-Pepo.

Pripremio: Sana

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci