Sport

Na Jadranovu se svakodnevno ozbiljno radi!

Jadran LP

Na Jadranovu sve je življe, trenažni proces je svakodnevan u jutarnjem i popodnevnom terminu, a sve pod budnim okom trenera Ante Marinovića i njegovog asistenta Pave Mustapića. Iako vremenske prilike nisu baš naklonjene igračima, zbog visoke temperature koja ne popusta ni u kasnim popodnevnim satima, radi se besprijekorno, prelaze se kilometri, rad s loptom je neizbježan i nitko za sada ne posustaje. Među novim licima koja žele dokazati da im je mjesto u Jadranu Luka Ploče su Marko Petrović i Viktor Vučić (Sloga-Ljubuški), Nedjeljko Kešina (najbolji strijelac Gusara iz Komina s 11 pogodaka), Nedo Vlahović (Neretva) te Anđelo Samardžić,
Danas je i prva provjera, kad će plavi s ušća Neretve ugostiti trećeligaša Croatiju iz Zmijavaca, a trener će priliku dati svim raspoloživim igračima koji su u redovnom trenažnom procesu.
– Počeli smo s pripremama tek prije pet dana, noge su nam teške, a nesnosne vrućine nam dodatno otežavaju treninge, ali ipak trudimo se s punom ozbiljnošću i pristupom ispuniti trenerovu zadaću, rekao je Hrvoje Bubalo, od kojeg se puno očekuje u jesenskom dijelu natjecanja.

Tekst pripremio Sana