Sport

NA DANAŠNJI DAN: Povijesno 4. mjesto MNK Ploče na kultnoj Kutiji šibica prije 10 godina

Na današnji dan prije točno 10 godina pločanski malonogometaši okupljeni u ekipi pod nazivom MNK Ploče ostvarili su povijesni uspjeh na kultnom malonogometnom turniru “Kutija šibica” odigravši utakmicu za 3. mjesto. Nisu pobjedili u toj utakmici ali to ne umanjuje uspjeh jer polufinale “Kutije” je nešto što još nitko iz Ploča nije ponovio.

Dan ranije odigrano je polufinale u kojem je uspješnija bila ekipa PNT IPA Zagreb.

“Prepali smo se atmosfere i prijenosa” – izjavio je nakon utakmice polufinala voditelj ekipe, Pavo Mustapić. U toj utakmici im se ozljedio prvi vratar, nisu imali pravo prijaviti zamjenu tako da je u utakmici za 3. mjesto branio Dino Primorac. Da su imali vratara, tko zna u kojem bi smjeru utakmica otišla..


Spomenimo i to da je momčad bila sastavljena od Pločana u Zagrebu i igrača koji su igrali za MNK PLoče u ligi na Velesajmu. Strijelac turnira je bio naš Saša Burđelez (9 pogodaka)!

Veliki uspjeh, velika obljetnica.

 

Zapisnici sa svih utkamica MNK Ploče od 1. kola do utakmice za 3. mjesto:

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci