Sport

„Močvara 2K19“: Još par dana do početka međunarodnog 3×3 turnira

Odbrojavaju se posljednji dani do međunarodnog 3×3 turnira koji će se održati na ŠC „Močvara“. U subotu, 6. srpnja s planiranim početkom u 17 sati počet će borbe pod pločanskim koševima.

Dolazak na turnir, uz one domaće, potvrdile su momčadi iz Metkovića, Vrgorca, Zenice, a vrlo lako će se, prema najavama, tamo pojaviti i one iz Splita, Zadra, Gradca…

Ostala su još samo četiri dana za prijave na turnir. U četvrtak, 4. srpnja u podne zatvaraju se prijave te će službena FIBA stranica napraviti raspored igranja na turniru, stoga požurite s prijavom na sljedećoj poveznici:


https://play.fiba3x3.com/events/da049852-9bc1-4912-8549-ebe2323c261b

Kotizacija po momčadi iznosi 200,00 kn, a vrijedne novčane nagrade osvojit će one koje dođu do postolja. Novčana nagrada od 2.000,00 kn spremna je za pobjedničku momčad. Srebrnima će pripasti 1.000,00 kn, dok će trećeplasirana momčad otići kući s nagradom od 500,00 kn.

Grad Ploče sponzorirao je novčane nagrade, dok će najbolje pojedince nagraditi KK Cedevita.

Original slike: Studio Idearium

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci