Sport

„Močvara 2K19“: 3×3 RAPSODIJA U SUBOTU

S današnjim danom, u 13 sati zaključene su prijave za međunarodni 3×3 turnir „Močvara 2K19“. U konačnici, 13 momčadi borit će se za naslov prvaka Močvare te izdašne novčane nagrade sponzorirane od strane Grada.

Kao glavni favorit turnira ističe se momčad Praga, inače druga češka momčad koja u svojim redovima ima dvojicu povremenih čeških reprezentativaca – Zacha te Bukovjana. Češku republiku predstavljat će i mlada momčad Facetime, redom sastavljena od lanjskih juniorskih reprezentativaca.

Po glavnu nagradu stiže i drugoplasirana momčad BiH, XXX iz Sarajeva. Tu su još: Zenica, Ljubuški, zanimljava splitska momčad – MED, Basket Gradac, Mokošica, Kominjani kojima turnir neće pokvariti ručak, Tešije iz Vrgorca, Sexeri iz Metkovića, dok će Ploče predstavljati dvije momčadi – Statisti te osvajači turnira u Gradcu – Pizzeria Oliva Ploče.


Dvojac Bajramović-Bajramović iz Dubrovnik sudit će sve susrete turnira, a uz odlične baskete moći ćete uživati i u glazbi. Subota, od 15 sati pa nadalje čekaju Vas užareni asfalt Močvare!