Sport

MNT Otrić-Seoci 2023. – Novi format natjecanja

Otvorene su prijave za još jedno izdanje malonogometnog turnira u Otrić Seocima, u Općini Pojezerje, koja je pokrovitelj turnira.


Međutim, ovoga puta natjecanje će se odvijati u novom formatu, standardno i uobičajeno nadmetanje mijenja se u igru 3 na 3 (2+1), na male branke.

Svaka momčad može maksimalno prijaviti šest igrača, a organizatori iz SU Otrić Seoci prijave će zaprimati do 1.kolovoza (Josip Pear, Ante Dominiković), natjecanje kreće 4. kolovoza.

Uz glavni turnir u seniorskoj konkurenciji organizira se natjecanje Stokilaša, te nadmetanje u izvođenju penala, udaraca s jednog kraja igrališta na drugi, na praznu branku.

Može se samo pretpostaviti kakva uzbuđenja i zanimljivosti slijede na igralištu Otrić Seoci kroz prvu polovicu kolovoza.

Piše: Jurica Vukojević/Radio Ploče

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci