Sport

Mnogo odlazaka, a dolasci se očekuju

Do početka priprema ostalo je još 10 dana, a svlačionica plavih sa ušća Neretve je sve praznija, dok u rubrici dolasci za sada se šuti.

Iz prošle sezone stanovnici plave svlačionice više nisu Nikola Marić koji je prešao u Zrinski iz Mostara prvaka premier lige BiH, zatim vratar Leo Margan koji se vratio u Orijent sa posudbe kao i Leonardo Petrović koji se još nije odlučio za novu destinaciju.

Sredinom drugog dijela prvenstva plave su napustili Ivan Raič, Mirko Marić, Nikola Perić te pričuvni vratar Antonio Katić.


Svlačionica je siromašnija za 7 nogometaša i simpatizeri Pločana sa nestrpljenjem očekuju prvu prozivku pa čak i tko će je obaviti, s obzirom na ponudu koju je dobio Mišo Krstičević da  prepusti kormilo drugom.

U drugoj sezoni SuperSport 2.nogometne lige uz kostur momčadi očekuju se i pojačanja koja bi pravila jednu cjelinu prepoznatljive igre plavih.

Piše: Branko Kulidžan

Foto: Martin Burić

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci