Sport

MNK PORTO TOLERO u subotu igra osminu finala malonogometnog Kupa Hrvatske

U subotu, 16.veljače, u velikoj dvorani Doma sportova Ploča igra se susret osmine finala malonogometnog Kupa Hrvatske u kojem se sastaju naš Porto Tolero i jedan od zagrebačkih prvoligaša Alumnus. Početak susreta je u 18,30 sati.

Posljednji je to susret osmine finala, sedam ih je već odigrano a konačni rezultati govore o zanimljivim i uzbudljivim nadmetanjima. Osim Vrgorca koji je bio uvjerljiv u Osijeku, preostalih šest susreta obilježili su brojni preokreti i ne baš sigurne pobjede izrazitih favorita. Baš onako kako kup natjecanje zna prirediti svake godine.

Evo rezultata: Osijek Kelme – VRGORAC 0:8 (0:3), USPINJAČA GIMKA – Futsal Dinamo 5:4 (1:3), VINKOVCI – Našice 4:3 (0:3), Olmissum – NOVO VRIJEME APFEL 4:5 (2:2), Jesenje – SQUARE 2:4 (1:3), Urije – SPLIT 3:6 (3:1), PETRINJČICA – Kijevo 5:4 (3:3).


Dakle, u Pločama ćemo saznati posljednjeg sudionika osmine finala, po svim pokazateljima favoriti su gosti. Porto je ove sezone zamrznuo svoj natjecateljski status što se ligaškog natjecanja tiče, prijavio se za kup u kojem godinama bilježi dobre rezultate i ima određeni status. Slaba karika će im svakako biti neuigranost, momčad je sastavljena od dobrih pojedinaca, igra se samo jedan susret i uz maksimalni angažman i čvrsti stav možda iznenade i sami sebe. U svakom slučaju sretno im, neka samo budu pravi od početka do kraja, bez obzira na konačni ishod.

Već u ponedjeljak bit će izvlačenje parova  četvrtfinala, a pobjednici ta četiri susreta bit će sudionici Final foura. Domaćin završnice kupa odredit će se naknadno, po završetku četvrtfinala.

Tekst i foto: Jurica Vukojević

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci