Sport

MNK Porto Tolero – MNK Zrinjski Mostar 2:3 / Promjene u Upravi kluba

MNK PORTO TOLERO PLOČE – MNK ZRINJSKI MOSTAR 2 : 3 (0:3,1:0,1:0)

Odlična je utakmica odigrana jučer u Pločanskoj dvorani. Izuzetno kvalitetna ekipa Zrinjskog bila je i više nego veliki ispit za našu ekipu. Nama je ovo bila prva pripremna utakmica, u koju smo ušli potpuno drugačijeg sastava u usporedbi s prošlom sezonom, dok je Zrinjskom bila utakmica pred početak sezone.

Igrale su se tri trećine po 15 minuta, gdje je u prvoj ekipa Zrinjskog bila uvjerljivo bolji protivnik. U preostale 2 trećine smo se trgli, pokazali da možemo i samo slaba realizacija je spriječila bar neodlučen rezultat. Gostima iz Mostara želimo sreću i uspjeh u nadolazećoj sezoni.


Promjene u upravi se također događaju pa će po svemu sudeći na sljedećoj skupštini kluba za predsjednika biti izabran JOSIP MILETIĆ, kojem želimo puno uspjeha u radu te da klub vrati u prvoligaške vode.

 

MNK Porto Tolero



Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci