Sport

MNK Genius uzeo veliki bod u Pločama

U utakmici 12.kola 2.HMNL-jug Porto Tolero i Genius remizirali su rezultatom 3:3! Veliko je to iznenađanje s obzirom da je Porto Tolero u proljetni dio prevenstva ušao u vrlo dobroj formi, dok je Genius uvijek poželjan gost jer teško dolazi do bodova.

Pločani su vrlo dobro ušli u utakmicu i na samom početku Krilić neuspijeva zabiti.Kazna za taj promašaj stiže u 4.minuti kada se Zokiću lopta sretno odbija od domaćeg igrača i Zokić kroz noge Batinovića dovodi goste u vodstvo.Nakon toga dominacija Pločana,no odlično raspoloženi Rogić ne dopušta izjednačenje.Gosti svoje prilike čekaju iz kontri i to im uspijeva u 15.minuti kada Smoljo u velikoj gužvi u 6 metara gura loptu u mrežu.U toj gužvi se ozlijedio Marijo Batinović tako da je na gol Pločana stao golman juniora Ivo Kežić.

U drugom poluvremenu domaćini opet dominiraju i u 27.minuti Rebac snažnim udarcem sa 10 metara smanjiva vodstvo gostiju na 1:2. Porto nakon postignutog pogotka nastavlja s napadima,a velike prilike ne iskorištavaju Domić i Barbir. Kao i u prvom poluvremenu,gosti povećavaju vodstvo iz kontre koju realizira Pantović za velikih 1:3 u 35.minuti. Porto nakon toga uvodi golmana igrača i uspijeva izjednačiti.Najprije u 37.minuti Krilić na dodavanje Markovića smanjiva vodstvo na 2:3,da bi samo minutu poslije Domić iz identične situacije poravnao rezultat na 3:3.Porto se i nakon izjednačenja odlučio na igru s golmanom igračem,a 30 sekundi prije kraja susreta Domić na drugoj stativi neuspijeva matirati Rogića.


Gosti iznenađujuće dolaze do boda u Pločama,podsjećamo da je prvi susret završio 6:1 u korist Pločana.MNK Porto Tolero ostaje na 6.mjestu,a sljedeći vikend gostuju u Splitu protiv MNK Torcide.

Vrsta utakmice: Prvenstvena
Kolo: 12.kolo
Datum: 20.02.2016
Vrijeme: 17:00
Dvorana: Dom Športova, Ploče
Gledatelja: 50

PORTO TOLERO: Marijo Batinović,Ante Batinović,Matko Krilić,Josip Stjepanović,Zvone Barbir,Tomislav Domić,Sandro rebac,Saša Burđelez,Ivan Marković,Ivo Kežić,Ivan Markić

GENIUS:Joško Rogić,Karlo Trumbić,Ante Matić,Ante Zokić,Ivan Katalinić,Goran Smoljo,Joško Goreta,Nemanja Pantović,Stjepan Roić,Vladimir Goreta,Josip Janković,Andro Radostić

STRIJELCI: 0:1 Zokić(4.min),0:2 Smoljo(15.min),1:2 Rebac(27.min),1:3 Pantović(35.min),2:3 Krilić(37.min),3:3 Domić(38.min)

AKUMULIRANI PREKRŠAJI: Porto Tolero 10 (5+5) ; Genius 9 (4+5)

ŽUTI KARTONI: Barbir(25.min)-PORTO TOLERO ; Trumbić(17.min),Zokić(31.min)-GENIUS

mnkportotolero.hr

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci