Sport

Mladosti iz Ždralova se pojačala bivšim igračem Jadrana LP

Na proljeće Teo Herceg, mladi nogometaš koji sebe traži u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu, svoj nogometni put nastavlja u trečeligašu sa sjevera Mladosti iz Ždralova koja je jesenski dio prvenstva završila na 3.mjestu.

Prve nogometne korake napravio je u Slogi iz Ljubuškog, zatim nastavio u opuzenskom Neretvancu da bi prve minute u seniorskoj momčadi imao u Jadranu Luka Ploče. Kasnije još je igrao za drugoligaša Dugopolje te kratko vrijeme proveo u Širokom Brijegu Preimer ligašu BiH.

Za nacionalnu vrstu BiH U – 16 upisao je dva nastupa. Svoj derbi u novoj sredini je imao u pripremnoj utakmici protiv Jaruna gdje je upisao svih 90 minuta u igri te zadovoljio struku ovog trećeligaša.


Piše: Branko Kulidžan

Slika: privatni album TH

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci