Sport

Mlađe kadetkinje Dalmatinke potvrdile državno natjecanje

Pobjedom u Zadru 18:10 (11:4), jedanaestom ukupno, mlađe kadetkinje Dalmatinke okončale su natjecanje u 1 HRLŽ U-14 regija 1 i osigurale mjesto među četiri prvoplasirana sastava, te put na završnicu državnog natjecanja. Bez problema su učenice trenera Ante Jerkovića svladale vršnjakinje Zadra, sve je bilo riješeno nakon prvog dijela nadmetanja.

Prošle godine mlađe kadetkinje Dalmatinke bile su brončane na državnoj završnici. Prije njih i kadetkinje U-16 osigurale su nastup na završnom državnom natjecanju.

Kao i selekcija Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića iz Ploča, redom igračice Dalmatinke. Sve završnice igraju se u Poreču, u različitim terminima, međutim, ništa bez malih i mladih rukometašica s ušća Neretve. Čestitke!


Piše: Jurica Vukojević/Radio Ploče

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci