Sport

Mišo Krstičević najavio finale Kupa: ‘Očekujem pobjedu. Hajduk je kvalitetniji i bolji’

Bivši igrač i trener Hajduka Mišo Krstičević očekuje da Hajduk sutra osvoji kup, smatra da su „bijeli“ kvalitetniji od Rijeke i da će, usprkos dva ovosezonska poraza od Riječana na Poljudu, ovaj put slaviti.

– Očekujem pobjedu, znamo kakva će atmosfera biti na Poljudu, prava fešta, samo da se poklopi i povoljan rezultat za Hajduka. Nema razloga za nerede, to treba biti pravo finale i praznik nogometa. Hajduk je kvalitetniji i bolji. Istina je da je Rijeka dva puta pobijedila na Poljudu, ali i „bijeli“ su dva puta na Rujevici. Nogomet je nepredvidiv, ali mislim da je Hajduk kvalitetniji i bolji, a uz to i gladan pobjeda i trofeja – rekao nam je Krstičević.

Za posljednji Hajdukov trofej, osvojeni kup 2013. godine, zasluge ima i Krstičević, koji je te sezone momčad doveo do finala s Lokomotivom. No, nije dočekao finale, smijenjen je, pa je “bijele“ do pobjede u finalu vodio Igor Tudor.


– Ja sebi računam da sam i ja osvojio taj kup. Tudor je odradio dvije finalne utakmice, ja ostalo. Sada ne dolazim na finale u Split, nisam još bio otkako sam otišao, morat ću jednom doći, ali za sada više volim gledati na televiziji, ugasim ton i gledam utakmicu – zaključio je Krstičević, koji je 80-ih dvije sezone proveo kao igrač Rijeke.

Izvor: Slobodna Dalmacija

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci