Sport

Mislav Karoglan: “Svakako nas očekuje prava utakmica, ozbiljan ispit koji moramo maksimalno shvatiti”

Pred Hajdukom je u utorak (14 sati) susret šesnaestine finala Hrvatskog kupa protiv Jadrana u Pločama.

U kupu smo prošle dvije sezone imali velike uspjehe, ali jako se dobro sjećamo Ždralova i koliko je bila teška utakmica. Jadran je još bolji takmac, bit će sigurno jako motivirani. U tom smislu cilj je pripremiti momčad – rekao je trener Hajduka Mislav Karoglan, a zatim se dotakao Jadrana kojeg vodi bivši igrač i trener ‘bijelih’ Mišo Krstičević.

Imamo informacije da je to momčad koja po kvaliteti pripada drugoligaškom društvu. Kolegine sve momčadi su izuzetno fizički spremne i vertikalne. Svakako nas očekuje prava utakmica, ozbiljan ispit koji moramo maksimalno shvatiti. Ovakav tip utakmice je uvijek malo veća odgovornost na igračima, moraju pokazati u motivacijskom smislu jednako kvalitetni, inače ti kvaliteta ne znači ništa


Hoće li Livaja i Krovinović zaigrati od prve minute?

  • Sigurno će konkurirati. Imamo još jedan trening, ali njih dvojica će svakako biti u konkurenciji.

Kakva je situacija u momčadi?

  • Nažalost, očekujemo svakog trenutka vijesti za Melnjaka, Sigura i još neke. I ja sam pomalo nervozan, čekam doktore da dođu – zaključio je Karoglan.

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci