Sport

MIRIŠE NA TITULU Nepobjedivo čudo sa ušća Neretve

Pločani se pobjedom u Čakovcu protiv Međimurja nedaju s prvog mjesta SuperSport 2.nogometne lige.

U dosadašnjih odigranih 12 kola ne znaju za poraz, imaju 8 pobjeda i 4 neriješena rezultata. Od mogućih 36 bodova na svom kontu imaju 28 upisanih.

Nevjerojatna je forma igrača stratega Miše Krstičevića koju sa pravom možemo nazvati “čudom” s ušća Neretve. Na početku prvenstva nitko ni u snu nije mogao vjerovati da će Pločani postati hit prvenstva zahvaljujući dobrim igrama i rezultatom.


Uz sve pozitivno što ih do sada krasi zanimljivo da imaju i najbolju obranu lige.  Do sada su primili 6 pogodaka, od toga samo 1 pogodak u gostima u odigranih 6 utakmica.

Trener Mišo Krstičević sa svojim pomoćnikom Darkom Cvijanovićem na trenažnom procesu je bez puno priče, od igrača se traži samo rad i ozbiljnost uz maksimalan angažman na utakmicama.

Hoće li do kraja jesenskog dijela prvenstva uspjeti održati kontinuitet dobrih rezultata ostaje za vidjeti. Na rasporedu su još tri kola.

Već ovoga vikenda na Jadranovo dolazi Dugo Selo, zatim su domaćini i Marsoniji, dok u posljednjem kolu idu Opatiji. Sve tri momčadi su iz sredine tablice.

Piše: Branko Kulidžan

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci