Sport

Matej Šendo vraća se s dva srebra sa “Split 7 open”

matej šendo i duje penić by sana

Klub slobodnih borbi Predator iz Ploča sudjelovao je na otvorenom Grappling natjecanju u ringu “Split 7 open” s dva natjecatelja i vratio se s dvije srebrne medalje. Natjecanje je održano u dvorani Akademije borilačkih sportova Bushido u organizaciji JJK Uragan iz Splita, na kojem je sudjelovalo preko 200 natjecatelja iz Crne Gore, BiH i Hrvatske.
Borac Matej Šendo natjecao se u kategoriji do 70 kg u juniorskoj konkurenciji, gdje je do finala pobijedio dva borca polugom Ambar, dok je u finalu izgubio na bodove i zadovoljio se srebrnom medaljom. U kategoriji seniora također je polugom Ambar pobijedio dva natjecatelja i u finalu izgubio na bodove te zaslužio srebrenu medalju.
Drugi natjecatelj Duje Penić ovaj put nije uspio uči u konkurenciju za medalje.
– Na iznimno jakom turniru mi kao mali klub, kojeg su predstavljala dva natjecatelja, više nego zadovoljni smo s dvije srebrne medalje, nastavljamo raditi još više jer nas čeka zanimljivo proljeće i brojna natjecanja, kratko je rekao Ante Lovrić – trener u klubu slobodnih borbi Predator.

Tekst i foto: Sana

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci