Sport

Mate Antunović potpisao novi ugovor za Hajduk

Počeo je učiti prve nogometne korake u Jadranu Luka Ploče. Kao dijete Mate Antunović svakodnevno je dolazio iz Otrić seoca na trenažni proces u Ploče na Jadranovo.

Prolskom kroz uzrasne kategorije Pločana zapeo je za oko skatua splitskih “bilih” koji su ubrzo došli po njega i krenuo je uzlaznom putanjom. Našao se među standardnim juniorima ali zbog ozljeda u posljednje vrijeme bio je odsutan sa terena.

Ipak uprava Hajduka nije prepustila sve slučaju, Mate je ovih dana, kada njegov klub u kojem je počeo, slavi titulu prvaka trećeligaškog juga i prelazak u veći rang, jedinstvenu 3. ligu, potpisao treći ugovor za Hajduk (do 1. srpnja 2024.godine).


U kratkom razgovoru s njim nakon novog potpisa rekao je:

– Pratim situaciju u Jadran LP, drago mi je da su uspjeli u svom zacrtanom planu te koristim priliku da čestitam na uspjehu igračima, trenerima i upravi. Poseban veliki pozdrav vjernim Trlilulama.

Piše: Branko Kulidžan

Slike: Privatni album M.A.

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci