Sport

Marta Žderić potpisala novi dvogodišnji ugovor s RK Budućnost

marta žderić by slobofoto.me

Šest igračica, među kojima i naša Marta Žderić, potpisalo je nove ugovore s RK Budućnost iz Podgorice. Poslije sedam sezona u Podravci, Marta Žderić na početku sezone 2013/14 stigla je u Budućnost. Prošla i dosadašnji dio ove sezone uvjerili su jednu od najtalntiranijih vratarki u Europi da je napravila sjajan izbor i da treba ostati u Podgorici.


– Sretna sam u Budućnosti, novi ugovor je potvrda da su i u klubu zadovoljni mojim izdanjima. Potpisala sam novi ugovor i drago mi je što ću i dalje biti dio pobjedničkoe ekipe. Djevojke su sigurno imale ponuda da promijene sredinu, ali su odlučile ostati u Budućnosti i to je potvrda sjajne atmosfere i uvjeta koje imamo u klubu. Dati ćemo sve od sebe da osvojimo Ligu prvaka ove sezone, a s ovom ekipom imamo kvalitetu da se borimo za visoke domete i sljedeće godine – kazala je Žderić.

Tekst: ploce.com.hr i zrkb.me
Foto: slobofoto.me

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci