Sport

Marko Musulin za veliku pobjedu: Jadran LP – Zmaj M 1:0

Na solidno ispunjenom Jadranovom stadionu pala je posljednja momčad lige, makarski Zmaj. Da ne znamo za taj podatak pomislili bi da se ekipa Zmaja bori za sami vrh tablice jer su se pokazali kao izuzetno kvalitetan i žilav suparnik.

Nako rastrzanog i dosta lošijeg prvog dijela, Jadran je u drugom poluvremenu ipak povezao redove i uspio postići taj jedan zgoditak vrijedan pobjede. Strijelac je bio mladi Marko Musulin nedugo nakon što je ušao u igru. Gosti su mogli do iznenađenja u 90. minitu utakmice ali je srećom gostujući napadač bio neprecizan.

– Kako smo i najavljivali, ovo je bila sve samo ne lagana utakmica. Zmaj iz Makarske se predstavio u jako dobrom svjetlu, a mi kao da smo već prije utakmice upisali pobjedu. Jadranova današnja igra nije bila na razini one od subote protiv OSK-a, ali u ovom trenutku su najbitniji bodovi – izjavili su iz kluba nakon utakmice.


Jadran je ovom vrijednom pobjedom na dobrom putu ostanka u ligi, u drugom dijelu ima skor od 3 pobjede i 1 nerješen rezultat uz gol razliku 5:1.

Sa današnjom pobjedom Jadran je skočio na 11. mjesto 3.HNL-Jug.