Sport

Marin Oršulić trener kola, Kalfić u najboljih 11!

Stranica 3.HNL JUG objavila je momčad 10.kola na trećeligaškom jugu. Među 11 odabranih našao se i Abel Kalfić, dvostruki strijelac u derbiju sa Uranijom dok je debitantski nastup na klupi Jadrana, Marin Oršulić, zaključio izborom za trenera kola.


Bravo!

[MAPA – 3 MOMČAD KOLA] 10. kolo

IGRAČ KOLA: Valentin Alvarez (SPLIT) – Argentinac već nekoliko kola pruža odlične partije, a u Biogradu kod aktualnih viceprvaka, postigao je dva pogotka i trasirao Crvenima put do pobjede.

TRENER KOLA: Marin Oršulić (JADRAN LP) – da je epizoda u Neretvancu bila samo splet nes(p)retnih okolnosti, pokazao je ovaj mladi trener u prvoj utakmici na klupi Jadrana. Elegantno su prekinuli niz od pet pobjeda Uranije i sa 3:0 ih ispratili iz Ploča. Pločane u preostalih pet kola prvog dijela čeka težak raspored, uz tri gostovanja u Ploče im dolaze Junak i Split te će Oršulić i na tim utakmicama pokazati koliko vrijedi.

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci