Sport

Marin Oršulić je novi trener Solina!

Nastavlja se egzodus u HNK Zadar – koji igra u četvrtom rangu natjecanja, 3.NL-jug.


Nakon što su za NK Solin, klub iz trećeg ranga natjecanja, 2.NL – već potpisali Tin Jukić-Peladić i Antonio Jakir, učinit će to i trener Marin Oršulić, piše Antena Zadar.

Oršulić je na klupu momčadi sa Stanova došao u srpnju 2023. godine – nakon što je otišao Dragan Blatnjak.

Predsjednik Solina Ivica Rakušić – potvrdio nam je vijest o dolasku Oršulića piše Antena Zadar:

– Izvršni odbor kluba večeras će potvrditi da je Oršulić novi trener NK Solin. Potpisat će na jednu sezonu, kratko je rekao Rakušić.

Kako saznajemo od izvora bliskom HNK Zadar – Anđelo Kordić je u pregovorima sa Segestom, Bruno Grgić kontaktira s Karlovcem,  dok je Domagoj Muić bio u kontaktu sa Zagorom. Dodajmo, kako NK Solin u svoje redove želi dovesti i još jednog igrača HNK Zadar – Krešimira Luetića.

Podsjetimo, HNK Zadar nedavno je ispao od Segeste iz Siska u kvalifikacijama za popunu 2.NL – te će i treću godinu u nizu igrati u amaterskom četvrtom rangu natjecanja, 3.NL-jug.

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci