Sport

Malić: Šibenik je uz Jezera i Split ponajbolja ekipa u ovoj ligi

Veliki dvoboj kao što smo jutros pisali, igra se sutra u Pločama, gdje vodeći Porto Tolero dočekuje malonogometaše Šibenika. Svoja očekivanja za ŠI sport donosi trener Porto Tolera Boris Malić.

Što se tiče sutrašnje utakmice, očekujem pravi derbi jer igramo s naše strane pojedinačno, najboljom ekipom u drugoj ligi Šibenikom. Sastavljeni su od izvrsnih pojedinaca na čelu s trenerom Strunjom. Mislim da će ekipa koja sutra pobjedi gotovo sigurno igrati kvalifikacije za prvu ligu. Vidjeli smo da je Šibenik odlična ekipa što su pokazali i na završnici kupa gdje smo navijali za njih i Murter.

Jednostavno, tko sutra bude bolji neka pobjedi, ja bih volio da to bude moja ekipa, ali kao što sam rekao, Šibenik je uz Jezera i Split ponajbolja ekipa u drugoj ligi. Očekujem dobro atmosferu, da sve prođe bez i jednog incidenta jer se očekuje dolazak obje navijačke skupine. Stalno apeliram na to, pa i na radiju gdje sam bio gost, da smo u Šibeniku bili super primljeni i da su nam nakon pobjede svi čestitali i bili smo ispraćeni pljeskom. Nema razloga da tako ne bude sutra i u Pločama bez obzira tko će pobijediti, zaključio je za si-sport.hr.


Foto: Jurica Vukojević

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci