Sport

Mali nogomet: LUMBARDA STIŽE U PLOČE

Pred malonogometašima Porto Tolera je sedam susreta do kraja Županijske lige. Ako žele pomak u viši rang prva stepenica im je, po mogućnosti, upisati sve pobjede. Nakon minimalnog poraza u prošlom kolu protiv vodećeg Cavtata, koji je obilježen propustima suca Oreškovića i crvenim kartonima, Porto će u pločanskom Domu sportova dočekati momčad Lumbarde s Korčule. Susret je to 11.kola i derbi susjeda na tablici. Porto je peti s 18 bodova iz 9 susreta (61:20) a Lumbarda je šesta s identičnim brojem bodova ali sa susretom više odigranim (36:35). Zlatko Kušurin s 14 i Matko Krilić s 9 pogodaka vodeći su klupski strijelci.

Zbog crvenih kartona iz prošlog kola dva susreta će pauzirati Žarko Visković i trener Denis Malić, a Josip Pear suspendiran je jednu utakmicu. Kažnjen je zbog lošeg suđenja sudac Orešković, ali Portu to ništa ne znači, pojeo vuk magare ..

Protiv Lumbarde nastupit će pojačanja Ante Galić i Alen Vuković, dok se za Josipa Stjepanovića još čekaju papiri, pa se njegov povratak očekuje u sljedećem kolu kada Porto gostuje na Korčuli protiv momčadi Sveti Antun.


Susret 11.kola Porto Tolero – Lumbarda igra se u subotu, 25.siječnja, s početkom u 18 sati.

– Lumbarda je čvrsta i kvalitetna momčad, kompaktna a na nama je da pronađemo put do punog plijena. Jedino pobjedama ostajemo u utrci za mjesto koje vodi u kvalifikacije za drugoligašku konkurenciju – najavljuje Boris Malić Šure.

Jurica Vukojević

Foto: Božo Radić Hanza Media (na kraju susreta Cavtat – Porto Tolero)

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci