Sport

Mali nogomet: CAVTATU DERBI UZ POGURANAC SUDACA

Derbi 10.kola Županijske malonogometne lige okončan je minimalnom pobjedom vodećeg Cavtata. Domaćini su uz veliki poguranac sudaca slavili protiv Porto Tolera rezultatom 3:2 (1:2).

Odlično su Pločani otvorili nadmetanje, te golovima Tomislava Domića i Zlatka Kušurina (14. pogodak) nakon pet minuta igre imali velikih 2:0. Sve nakon toga u dvorani OŠ Župe dubrovačke obilježio je sudački par. Gosti, što se ono kaže, nisu bili u mogućnosti prijeći centar.

Do odlaska na veliki odmor domaćini su smanijili zaostatak na 1:2. U nastavku, uz svesrdnu pomoć već spomenutih djeljitelja pravde, Cavtat je došao do punog plijena a pogodak odluke postigli su s 10 metara nakon akumuliranih prekršaja. Inače, izveli su tri takva udarca s 10 metara.


Što se sve zbivalo na ovom derbiju možda će vam približiti podatak da su Pločani dobili tri crvena kartona (Josip Pear, Žarko Visković, trener Denis Malić), te situacija iz same završnice, 8 sekundi prije kraja, kada domaćini ruše Ivana Arara u šest metara koji je bio u naletu prema njihovim vratima, čisti penal ali ne i za suce koji su ostali nijemi.

Porto je sada s 18 bodova na učinku od 6 pobjeda i 3 poraza uz razliku pogodaka 61:20.
Šteta, ali što je tu je, valja ići dalje.

U 11.kolu Porto Tolero je domaćin Lumbardi.

Tekst i foto: Jurica Vukojević