Sport

Malene opet prva liga

Rukometašice Dalmatinke, ili kako ih od milja zovemo “Malene”, nakon godinu dana igranja u 2. Hrvatskoj rukometnoj ligi – jug samo su se prošetale i ekspresno vratile u elitno prvoligaško društvo. U posljednjoj utakmici prvenstva, koju možemo nazvati i revijalnom, jer trener Ivan Jerković dao je priliku svim igračicama koje je imao na raspolaganju, su uvjerljivo bile bolje od Zadra i pobijedile s 35: 23.

dalmatinka-proslava-2016-05

Povratak u prvoligaško društvo jedne od najmlađih rukometnih ekipa koje su tek u prosjeku nešto starije od 17,5 godina dale su sebi oduška i uprava ih je na kraju sezone počastila domjenkom uz glazbu uživo, a zabavljao ih je nezaobilazni Nički. Među poznatim primjećeni su umirovljeni don Petar Mikić koji svaku domaću utakmicu “Malenih” prati s oduševljenjem, zatim dogradonačelnik grada Ploča i predsjednik kluba Zdenko Mateljak, poznati ugostitelj i dopredsjednik kluba Ante Štrbić-Fulin te sponzori i donatori te mnogi drugi koji su na bilo koji način pomogli u ostvarivanju sna povratka u 1. Hrvatsku rukometnu ligu.


dalmatinka-proslava-2016-03

Kako je bilo veselo na domjenku možete vidjeti u priloženim fotografijama:

Tekst i fotografije: Sana

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci