Sport

LOVE PRVU PROLJETNU POBJEDU: Boćari Ploča domaćini Slivnu

Pločanski boćari u 9.kolu, drugom proljetnom, bit će domaćini u neretvanskom derbiju, derbiju začelja, protiv Slivna. Susret je na rasporedu u nedjelju s početkom u 15 sati na SC Močvara.

Nakon visokog poraza u prethodnom kolu kod Sokola (4:20) i pada na posljednje mjesto Pločani su odlučni u namjeri da sve okrenu u svoju korist. Sada će biti kompletni, vraćaju se u konkurenciju Damir Falak, Antonio Kraljević i Nikica Nikolac, a momčadi se priključuje iskusni Stipan Marević, nakon par sezona stanke. Dakle, kompletna, potpuna mobilizacija i zato u najavama razmišljaju samo o pobjedi. Ne zanima ih ništa drugo, kažu igra nam samo pobjeda, i spremni smo to ostvariti. Naravno, nešto će se pitati i goste, ali lijepo je čuti optimizam iz redova Pločana.

Slivno je trenutno na 7.mjestu s 8 bodova, Ploče na 9.mjestu sa 6 bodova. U slučaju punog plijena Pločani preskaču Slivno na tablici.


Sretno im u lovu na prvu proljetnu pobjedu.

RASPORED 9.KOLA 3 HBL-JUG (subota i nedjelja u 15 sati): Prud – Umčani, Rijeka – Torcida Osojnik (subota), Ploče – Slivno, Omladinac – Sokol (nedjelja), HVIDRA Gromača slobodna. (jv)