Sport

Lošije proljeće od odlične jeseni

U proljetnom dijelu Pločani rezultatski mnogo lošije igraju nego u prvom dijelu kada su sami sebe nadmašili i napravili iznenađenje prvenstva u SuperSport 2.nogometnoj ligi.

Sada od 10 odigranih kola upisali su 4 pobjede, 2 poraza i 4 neodlučena rezultata što ih je koštalo nakon prošle utakmice u Pločama gdje su remizirali protiv Bjelovara liderske pozicije.

Do kraja je još 5. kola i nema predaje za stratega Mišu Krstičevića jer sve maksimalno ozbiljno treba odigrati do kraja.


Novo iskušenje je već u petak u Jurjevcu gdje ih dočekuje zahuktali Zrinski koji se izjednačio bodovima s plavima. Iako imaju dobru momčad Pločani sve što više odmiče prvenstvo posustaju te za očekivati je da će krenuti uzlaznom putanjom da na kraju prvenstva obraduju plavi puk sa ušća Neretve.

 

Piše: Branko Kulidžan

Foto: Martin Burić

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci