Sport

LIJEPA TRADICIJA: Osječani ugostili MNK „Maslina“ iz Ploča

Malonogometni veterani Maslina već duže vrijeme njeguju uspostavljenu dobru i aktivnu vezu, te druženje s nogometnim veteranima NK Osijek. Prije nekoliko dana bili su kod svojih dragih prijatelja u trodnevnom druženju gdje su odigrali prijateljsku utakmicu. Rezultat je bio najmanje važan, ali ipak neka ostane zapisano da su mlađi i brži veterani Osijeka pojačani Violetom Baban, mladom kapetanicom ženskog malonogometnog kluba Osijek, bili uspješniji i pobjedili naše momke s rezultatom 4 :1.

Za vrijeme boravka u Osijeku, naši su veterani sa domaćinima obišli Osijek, Vinkovce, Mirkovce i Erdut, te imali priliku vidjeti i najveću bačvu na svijetu u koju može stati 75.000 litara vina.

Svoje prijatelje darovali su kvalitetnim domaćim proizvodima /suhim smokvama, maslinovim uljem, travaricom, te promotivnim materijalima TZ Grada Ploča, a na jesen ih pozvali na uzvratnu malonogometnu utakmicu, kada će ih ugostiti i upoznati sa našim predivnim lokalitetima od Neretve, ušća do Baćinskih jezera, kao i zaobaljnog područja.


Također, ovom prilikom zahvaljuju Gradu Pločama i gradonačelniku Krstičeviću na podršci.

A MNK “Maslina” Ploče čine:

 1. Branko Barbir
 2. Ivo Jelavić
 3. Ivo Nikolac
 4. Luka Franić
 5. Ognjen Dragović
 6. Stanko Klarić
 7. Dubravko Lekić
 8. Vlado Grbavac
 9. Dario Marević
 10. Mladen Dugandžić
 11. Niko Ujdur
 12. Sejfudin Granić
 13. Gojko Despalatović
 14. Ivan Čupić Ivić
 15. Tomislav Beidenegl

Predsjednik kluba : Gojko Despalatović

U foto galeriji pogledajte kako je to sve izgledalo: