Sport

LIJEPA GESTA PRIJATELJA: Okupljanje u spomen na Đanija

[OKUPLJANJE U SPOMEN NA ĐANIJA]

Danas su se na Jadranovom okupili prijatelji prerano preminulog Đanija Vukovića, koji je nesretno stradao prije dvije godine zarađujući svoj “kruh sa sedam kora” kao pomorac na stranom brodu.

Njegovi prijatelji iz generacije s kojima je išao u školu i trenirao na Jadranovom, te oni koji su i kasnije bili dio njegova života i igrali turnire s njim odlučili su revijalnom utakmicom obilježiti sjećanje na tog divnog čovjeka.


Prije okupljanja ekipa je položila vijenac na grobu, a prije same utakmice kapetan ekipe koja je igrala Dalmatinsku ligu s Jadranom, Marijo Batinović uručio je Đanijevom ocu Sinajku trajnu uspomenu u obliku uokvirenog dresa NK Jadrana Luka Ploče.

Također, dokapetan ekipe Aljoša Krstičević uručio je Đanijevom sinu Franku majicu NK Jadrana Luka Ploče sa željom da Franko krene očevim nogometnim stopama.

Želja svih okupljenih je da se živi uspomena na pokojnog prijatelja Đanija, te da se njegovom sinu Franku pokaže kakav mu je otac dobar čovjek bio.

Počivao u miru dragi naš Đani….

Tekst i foto: NK Jadran LP

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci