Sport

Leo Margan vratio se u Orijent, mladi vratar radi kao prvi među jednakima u obiteljskom restoranu

Leo Margan vratio se u Orijent iz Jadrana Ploče!

Daroviti vratar Orijenta prošle sezone iznenadio je odlaskom na posudbu u Ploče, u tek formiranoj jedinstvenoj trećoj ligi momčad Jadrana bila je potpuna nepoznanica za nogometnu javnost.

Ispostavilo se da je Margan pogodio odabirom kluba, bio je standardani vratar jedne od najboljih trećeligaških momčadi koja je nadmoćno postala jesenski prvak.


U nastavku sezone momčad Jadrana nije zadržala isti tonus, što je normalna reakcija u klubu koji nije podnio zahtjev za igranje u Prvoj NL, Jadran je sezonu završio na trećem mjestu iza dva (Sesvete, Zrinski) nova drugoligaša.

Margan se prometnuo u ponajboljega vratara Druge NL, nekadašnji vratar Rijeke pokušat će se nametnuti treneru Orijenta tijekom ljetnih priprema, 21-godišnji Margan ističe kandidaturu za prvoga vratara Orijenta ako Mislav Zadro ostane na Rujevici iduće sezone.

U protivnom Margan nema namjeru sjediti na klupi, spreman je opet otići negdje gdje će se njegova karijera nesmetano nastaviti razvijati.

Prirodna ambicija i posebice radna etika najmanji su problemi mladoga vratara.

Dok većina nogometaša uživa u blagodatima ljeta tijekom kratke stanke, Leo svakodnevno održava fizički tonus u teretani i obiteljskom restoranu u Kostreni.

Nije ovo prvo ljeto tijekom kojega Leo radi kao prvi među jednakima u popularnom Restaurantu Pizzeria Paris u vlasništvu njegova oca Hrvoja Margana.

Hrvoje je između ostalog od 2021. godine stekao titulu Majstora kuhara, koji svesrdno podržava dual-karijeru mladoga vratara Orijenta.

Izvor: sportcom.hr

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci