Sport

KUNEJI PRIJETE GUSARIMA: Kominjani gostuju na Korčuli, u Žrnovo kod istoimenog domaćina

Gusar - Žrnovo, pred vratima gostiju

Napunili su kominski žuti mrežu Jadrana iz Smokvice (5:1) za šestu ligašku pobjedu i skok na peto mjesto. Prvih pola sata bilo je kvalitetno i konkretno, ostatak susreta baš i ne. Previše je toplo hladnih izdanja kominskih nogometaša u proljetnom nastavku natjecanja, ide to od tečnosti i koncentracije do neprepoznatljivosti.

Što donosi novi ispit u sklopu 16.kola teško je prognozirati. Gusari će na Korčulu, u Žrnovo kod istoimenog domaćina. Kuneji, kako ih zovu, trenutno su na 9.mjestu s 15 bodova, momčad je to vrijedna uvažavanja, posebno na domaćem terenu.

Iz Orebića su u prošlom kolu odnijeli bod, sada to žele potvrditi domaćom pobjedom. Bit će kompletni za razliku od žutih s Pržine, koji zbog kartona ne mogu računati na Ivana Medaka i Tina Karamatića, a ozlijeđen je Tomislav Dodig Šule. Međutim, bez obzira na sastav s kojim će istrčati na igralište u Žrnovu učenici trenera Gorana Oršulića Rare do pozitivnog rezultata mogu jedino odlučnim stavom i maksimalnom koncentracijom.


Valja im se dobro potruditi za prvi proljetni gostujući bod ili bodove. Kuneji će prijetiti iz svih svojih raspoloživih „oružja”, na gusarima je muški kontrirati i zaprijetiti svojim arsenalom..

RASPORED 16.KOLA 1 ŽNL DN (nedjelja 02.05. u 16,30): Maestral – Metković, Slaven – Hajduk 1932, Konavljanin – Orebić, Žrnovo – Gusar, Jadran Smokvica – Croatia, Župa dubrovačka – Sokol. (jv)