Sport

KTMP 2014. – Turnir se nastavlja bez CB Feelinga, Tolera i Stabline

Sinoć je na SC Močvara odigran prvi dan repesaža humanitarnog malonogometnog turnira “Ko to more platit” 2014. Brojni gledatelji mogli su uživati u loptačkom umijeću naših malonogometnih amatera a nije nedostajalo ni rezultatske neizvjesnosti.

Ekipe koje su u prvom kolu doživjele poraz borile su se za prolazak u drugi krug turnira. U prvoj utakmici srčani Kominjani (cb Feeling) nisu uspjeli svladati golmana iz cb Luna i jedan pogodak Pijevića bio je dovoljan za konačnu pobjedu.

Druga utakmica dana ponudila je raspucane aseve iz cb Tropicana koji su deklasirali ipak po kvaliteti slabije momke iz cb Tolero. Visoka rezultatska pobjeda dovoljno govori o kakvoj se jednosmjernoj utakmici radilo.


U posljednje dvoboju večeri, veterani Fulina nisu sebi dopustili dva uzastopna poraza i pobjedom su nad mladom ekipom iz Stabilne osigurali sebi prolazak u drugi krug. U tvrdoj utakmici odlučili su pogotci nekadašnjeg hajdukovca i bivšeg reprezentativca Hrvoja Vejića i poznatog malonogometnog asa Jure Korljana.

Sve u svemu, zanimljiva nogometna večer na Močvari, danas je slobodan dan, a u Nedjelju se igraju preostale dvije utakmice repesaža kada ćemo znati konačan raspored drugog kola.

 

Prvog dana repesaža na malonogometnom turniru Ko to može platiti postignuti su slijedeći rezultati:

Caffe bar Feeling – Caffe bar Luna   0:1 (Robert Pijević)

Caffe bar Tolero – Caffe bar Tropicana   1:6 (Vedran Jurišić/Ivan Markić, Ante Smoljan, Ivica Mustapić 2, Pavo Mustapiuć, Antonio Vučković)

Caffe bar Stablina – Restoran Fulin   0:2 (Hrvoje Vejić, Jure Korljan)

Danas (subota) je slobodan dan.

Drugi dan repesaža u nedjelju 20.srpnja sastaju se:

Caffe bar Kum – Caffe bar Lakus (20,30 sati)

Lučka menza Šank – Lučka menza restoran (21,30 sati)

Pripremili: Sana i ploce.com.hr

foto: ploce.com.hr